Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزمندگان عملیاتی را در استان صعده آغاز کرده اند و با پاکسازی مناطق اشغالی در تلاش هستند خود را به مرزهای مشترک با عربستان و شهر نجران برسانند تا ریاض مجبور شود در مسیر لغو محاصره یمن گام بردارد.

به گزارش مشرق، سرعت عملیات نیروهای یمنی در محورهای غربی و جنوبی استان مارب (مهم ترین پایگاه ریاض در مرکز یمن) تا حدود زیادی کاهش یافته است اما رزمندگان دور جدیدی از حملات را در شمال شرق استان صعده علیه عناصر ائتلاف سعودی آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس اطلاعات به دست آمده، عملیات رزمندگان یمنی در استان صعده (مهم ترین پایگاه جنبش انصارالله) هم مرز با شمال غرب استان الجوف و نزدیکی مرزهای مشترک عربستان (استان نجران) از محور مهم و حساس «وادی حبره» شروع شده است.

یک منبع میدانی که تحولات را در استان صعده از نزدیک دنبال می کند به جزئیات این عملیات اشاره کرد و گفت: نیروهای یمنی پس از درگیری های سنگین و نفس گیر موفق شدند رشته کوه های «المطابق» را به طور کامل از اشغال خارج و به کنترل دربیاورند.
 

این منبع میدانی با بیان این که رزمندگان در تلاش هستند مواضع را در مناطق تازه آزاد شده تثبیت کنند، افزود: رشته کوه های «المطابق» بر پایگاه مهم «طیبه الاسم» اشراف کامل دارند و همین مسئله اهمیت این ارتفاعات را چند برابر کرده است.

وی از هلاکت و زخمی شدن شماری از عناصر ائتلاف سعودی در جریان درگیری ها و پاکسازی این رشته کوه ها خبر داد و گفت: نیروهای یمنی از سمت این ارتفاعات که بر مناطق حومه اشراف کامل دارند تعدادی از خودروهای نظامی ائتلاف را هدف قرار دادند.

به گفته این منبع میدانی، مزدوران سعودی پس از این که توسط رزمندگان هدف قرار گرفته شدند از خودروهای نظامی خارج و به سمت مناطق اطراف متواری شدند؛ تعدادی از خودروهای ائتلاف در جریان این حمله منهدم شدند.
 

براساس اطلاعات به دست آمده، مقصد بعدی نیروهای یمنی پس از تثبیت مواضع در رشته کوه های «المطابق»، کوه و پایگاه نظامی «طیبه الاسم» است که از محور شرقی به منطقه راهبردی «الیتمه» و جاده راهبردی «البقع - الحزم» متصل می شود.

به گزارش مشرق، این منطقه (طیبه الاسم) از محور شمالی هم به مرزهای مشترک با عربستان (گذرگاه مرزی الخضراء استان نجران) وصل می شود؛ در حال حاضر رزمندگان یمنی حدود ۳۵ کیلومتر با مرزهای عربستان فاصله دارند.

پاکسازی مناطق شمال شرقی استان صعده از جمله «البقع، طیبه الاسم، کوه انمار، کوه سلعه و ...» اهمیت بسیار زیادی دارد و ضربه سختی به ائتلاف سعودی وارد می کند چرا که با آزادسازی این نقاط، رزمندگان به مناطق مرزی با نجران عربستان خواهند رسید.

با رسیدن نیروهای یمنی به مرزهای سعودی، شهر نجران از محور جنوبی در اشراف دید و زیر آتش رزمندگان قرار می گیرد و از سویی دیگر مناطق شمال غربی استان الجوف از جمله «الیتمه، پایگاه غریمیل و ... » از محور غربی به محاصره در خواهند آمد.

براساس اطلاعات به دست آمده از منابع میدانی، شروع عملیات رزمندگان یمنی در این محور (شمال شرق استان صعده) سعودی ها را نگران کرده چرا که می دانند اگر پیشروی ها ادامه یاید شهر نجران در معرض خطر جدی قرار خواهد گرفت.

به گزارش مشرق، رسیدن نیروهای یمنی به مرزهای استان نجران به معنای آغاز عملیات نهایی برای تسلط بر شهر راهبردی نجران در جنوب عربستان است که می تواند معادلات را در میدان نبرد ۱۸۰ درجه تغییر و ریاض را در موقیعتی قرار دهد که مجبور شود در مسیر لغو محاصره یمن گام بردارد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا گزارش اختصاصی مشرق یمن عربستان ائتلاف سعودی مارب صعده نجران انصارالله رزمندگان یمنی ریاض اخبار داغ تحولات یمن جنگ یمن ارتش یمن انصارالله یمن نیروهای یمنی رشته کوه ها استان صعده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۷۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور

زی‌سان- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به متأثر بودن ۲۱ استان از سیل و آبگرفتگی از امدادرسانی‌ نیروهای عملیاتی هلال احمر به بیش از ۲۶۰۰ نفر خبر داد.

به گزارش زی‌سان، بابک محمودی در این مورد گفت: از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۲:۳۰ ، استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام،بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بوراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۱۰۶ مورد عملیات امداد و نجات به دو هزار و ۶۳۶ نفر متأثر از سیل، امدادرسانی کردند، ۲۰۴نفر را به مناطق امن انتقال، از ۱۴۸ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت و ۷۰ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

محمودی ادامه داد: هزار و ۵۰۴ کیلوگرم نایلون، ۶۲۰ تخته پتو، ۳۵۱تخته موکت و ۲۹۷ بسته غذایی، ۲۹۵ قوطی کنسروجات، ۱۰۰ قرص نان، ۱۴۰ ست شستشو، ۴۹ ست بهداشتی، و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع گردید.

بر اساس گزارش روابط سایت هلال احمر، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود:۱۶۹تیم عملیاتی متشکل ۶۰۹نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با تشریح آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده، گفت: ستادهای بحران تشکیل شده و تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس طی دو روز آتی در آمادگی کامل هستند.

حسین ظفری روز شنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته بارش‌های زیادی را در مناطق غربی و جنوبی کشور داشتیم. در شهر دزفول در استان خوزستان بارش زیادی را شاهد بودیم بطوریکه به حدود ۱۲۷ میلیمتر رسیده است. همچنین خسارت‌های جدی به راههای عشایری در مناطقی از استانهای ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری وارد شد.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه تلفات دامی هم در بخشی از مناطق داشتیم، اضافه کرد: گزارشی از خسارت جانی در نقاط مختلف به ما نرسیده است اما در حال ارزیابی هستیم.

ظفری با تاکید بر اینکه راههای اصلی در مناطق سیل‌زده باز است، افزود: برق شهر معمولان وصل شده و فعلا مشکلی ندارد. امروز هم آماده باش کاملی را به استان‌های شمالی، غربی و شمال شرق کشور دادیم.

معاون سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در بخشی از مناطق خوزستان مانند اهواز و بندر امام، آب گرفتگی داشتیم. اطراف و حاشیه شهر ایلام نیز برخی خانه‌ها دچار آب گرفتگی شدند که اهالی این مناطق به جای امن منتقل شدند. در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری هم افرادی که در محاصره سیلاب بودند با کمک نیروهای امدادی به نقاط امن منتقل شدند و مشکل خاصی در آن مناطق وجود ندارد.

ظفری با اشاره به سرکشی خود به اطراف تهران با توجه به بارش‌ها گفت: تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، راهداری و پلیس در آمادگی کامل هستند و فردا هم به طور کامل آماده هستند؛ سرکشی‌ها انجام شده و ستادهای بحران تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شب گذشته در چهار محال و بختیاری، ستاد بحران با حضور استاندار تشکیل شد و تصمیمات خوبی آنجا گرفته شده است. امیدواریم طی دو روز آتی بتوانیم با ایمنی کامل، فضا را مدیریت کنیم.

tags # سیل سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • افزایش عملیات‌های حزب الله در پاسخ به تهدیدهای صهیونیست‌ها/ توقف جنگ در نوار غزه شرط مقاومت برای پایان درگیری در شمال سرزمین‌های اشغالی+ نقشه میدانی و عکس
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • حماس از مواضع شجاعانه یمنی‌ها در حمایت از فلسطین قدردانی کرد
  • انهدام توپخانه‌های مرکز مهمات میدانی نیروهای مسلح اوکراین
  • سرنگونی ۶ پهپاد اوکراینی به دست نیروهای روسی
  • نیروهای روسی در آستانه تسلط بر شهر راهبردی «چاسوف یار» هستند
  • تجاوز آمریکا و انگلیس به صعده یمن
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است